Bio producten

Zelfgemaakte krokante muesli met bessen & rood fruit

KROKANTE-MUESLI-MET-ROOD-FRUIT
aantal_personen bereidingstijd moeilijkheidsgraad
12 porties ca. 60 minuten + 2 uur afkoelen Makkelijk

Krokante muesli smaakt nog lekkerder, wanneer je er hazelnoten of rood fruit doorheen mengt. Rood fruit en hazelnoten houden van elkaar – net als van muesli! Varieer met de ingrediënten naar hartenlust en je komt vanzelf tot jouw ideale, heel persoonlijke mueslimix! Tip: meng wat gepofte rijst, quinoa of amaranth door je muesli wanneer je het fruit toevoegt, voor een mooi kleurcontrast en afwisselende bite!

INGREDIËNTEN


BEREIDEN

  1. warm de oven voor op 150 graden
  2. bekleed een bakplaat met bakpapier
  3. meng havervlokken en hazelnoten in een grote kom
  4. verwarm kokosolie en honing, limoensap, vanille en zout
  5. meng voorzichtig maar zorgvuldig door het havervlokkenmengsel zodat alles licht bedekt is met een laagje honing
  6. verdeel over de bakplaat en rooster 25-30 minuten in de oven tot het mengsel goudbruin gekleurd is – let op: schep het mengsel iedere 5 minuten even om
  7. haal de plaat uit de oven en laat minimaal 2 uur afkoelen
  8. schep het fruit voorzichtig door de muesli
  9. bewaar in een goed afsluitbare bak en zet op een koele, droge plaats weg
  10. de muesli blijft ongeveer een week goed

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links