Bio producten

SEIZOENS RECEPTEN

Rode wijnrisotto met Pecorino

risottopecorino

Risotto wordt vaak bereid met een scheut witte wijn. Bij GreenAge zijn we dol op de variant met rode wijn – deze kom je in Italië vrijwel altijd tegen in de betere wijngebieden en zonder andere “dominante” smaakbepalers. Serveer er een frisse salade bij van bijvoorbeeld rucola en tomaatjes met olijfolie & balsamico azijn en je op en top Italiaanse “primi” is een complete maaltijd!

Lees meer

Amandel-truffel caramel met zeezout

amandeltruffel

Soms even lekker zondigen. Met suiker – want dat heb je nou eenmaal nodig voor het maken van caramel. En heel luxe zondigen, want Zij van GreenAge gebruikt in dit recept truffelolie & zeezout voor een extra kick!

Lees meer

Tomaten-cashewsoep

tomaten-cashew-soep

GreenAge is dol op cashewnoten! We eten ze rauw, geroosterd, gekruid, gekarameliseerd en verwerkt in heerlijke dips & salades. In soep doen ze het ook geweldig, gecombineerd met tomaten bijvoorbeeld. En door de variëren met specerijen en kruiden, geef je deze romige soep een heerlijk winters, dan wel zomers tintje.

Lees meer

Gomasio

gomasio

Zij van GreenAge maakte voor het eerst gomasio toen ze 7 jaar oud was. Zij deed dit samen met / leerde dit van oppas Mirjam die macrobiotisch kookte en gomasio gebruikte als smaakmaker over bijvoorbeeld salades, rijst- en wokgerechten en nog heel veel meer. Gomasio maken is supersimpel, smaakt superjammie èn is supergezond want sesam zit bommetjevol calcium.

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links