Geroosterde parelcouscous (“Fregola tostata” genaamd op Sardinië) leent zich uitstekend voor het maken van risottoachtige gerechten. Doordat de couscousballetjes geroosterd zijn, blijven ze lekker stevig. Op Sardinië maakt men deze geroosterde parelcouscous vaak klaar met tomaat, salie en pecorino (Sardijnse schapenkaas). Onze versie is er een met paddenstoelen en met voor de frisheid wat geraspte citroenschil!
Lees meer →- HOME
- PRODUCTEN
- ALLE PRODUCTEN
- VAN HOLLANDSCHE BODEM
- GEDROOGD FRUIT
- ANANAS
- APPEL
- APPEL & KANEEL
- APPEL & VANILLE
- ARONIABESSEN
- BANAAN
- BERBERISBESSEN
- CRANBERRIES
- DADELS
- DADELSTUKJES
- DUINDOORNBESSEN
- FAIR FRUIT MIX
- GOJIBESSEN
- GRANAATAPPELPITJES
- INCABESSEN
- KERSEN
- KERSPRUIM GOLDEN & DARK
- KOKOS
- KOKOSBLOESEMSUIKER
- MANGO
- MOERBEIEN
- PAPAYA
- SULTANA ROZIJNEN
- SUPERFRUITY MIX
- TROPISCHE FRUIT MIX
- VLIERBESSEN
- WILDE BOSBESSEN
- GRANEN
- ITALIAANSE DELICATESSEN
- CORSICAANSE CONFITURES
- MUESLI
- NOTEN
- PEULVRUCHTEN
- RIJST
- PASTA
- SPECIALS
- ZADEN & PITTEN
- GREENAGE VOOR HORECA & FOODSERVICE
- ONZE BOEREN
- RECEPTEN
- WAAR TE KOOP
- OVER GREENAGE
- CONTACT