Caponata is een Siciliaanse zoet-zure salsa waarin aubergines de hoofdrol spelen. Er bestaan allerlei lokale varianten – al dan niet gecombineerd met rozijnen en / of pijnboompitten. In onze versie vind je beide toevoegingen terug, samen met paprika’s, bleekselderij en groene olijven. Je eet caponata op crostini of bruschette, bij vlees en gevogelte maar volgens de Sicilianen hoort caponata bij vis en in Palermo eet je het bij octopus.
Lees meer →- HOME
- PRODUCTEN
- ALLE PRODUCTEN
- VAN HOLLANDSCHE BODEM
- GEDROOGD FRUIT
- ANANAS
- APPEL
- APPEL & KANEEL
- APPEL & VANILLE
- ARONIABESSEN
- BANAAN
- BERBERISBESSEN
- CRANBERRIES
- DADELS
- DADELSTUKJES
- DUINDOORNBESSEN
- FAIR FRUIT MIX
- GOJIBESSEN
- GRANAATAPPELPITJES
- INCABESSEN
- KERSEN
- KERSPRUIM GOLDEN & DARK
- KOKOS
- KOKOSBLOESEMSUIKER
- MANGO
- MOERBEIEN
- PAPAYA
- SULTANA ROZIJNEN
- SUPERFRUITY MIX
- TROPISCHE FRUIT MIX
- VLIERBESSEN
- WILDE BOSBESSEN
- GRANEN
- ITALIAANSE DELICATESSEN
- CORSICAANSE CONFITURES
- MUESLI
- NOTEN
- PEULVRUCHTEN
- RIJST
- PASTA
- SPECIALS
- ZADEN & PITTEN
- GREENAGE VOOR HORECA & FOODSERVICE
- ONZE BOEREN
- RECEPTEN
- WAAR TE KOOP
- OVER GREENAGE
- CONTACT