Houmous is een tapenade, spread, dip op basis van kikkererwten, sesampasta, knoflook en olijfolie. Bij GreenAge maken we deze houmous lekker fris door en vers citroensap en bladpeterselie in te gebruiken en te bestrooien met wat (gerookt) paprikapoeder voor de “looks”!
Lees meer →ADUKIBONEN
In de Aziatische keuken spelen adukibonen een glanzende hoofdrol in diverse gebakjes en taartjes. En je maakt er de heerlijkste chocoladetruffels van. Varieer met pistachenoten, geraspte kokos en fijngehakte gedroogde frambozen om de truffels doorheen te rollen voor de kleurigste (glutenvrije) bonbons!
Lees meer →Gekiemde peulvruchten zitten boordevol vitaminen en ijzer. Deze voedingsstoffen neem je extra goed op wanneer je de kiemen van een peulvrucht eet omdat je lichaam ze veel makkelijker uit de kiem haalt dan uit een (gekookte) boon, linze of erwt. Mungbonen zijn de basis voor taugé maar eigenlijk kun je iedere peulvrucht waar nog een velletje omheen zit kiemen. Zo kiem je adukibonen tot de Japanse variant van de van oorsprong Chinese taugé!
Lees meer →