Bio producten

Hazelnoten geblancheerd 

ZUID-ITALIAANSE VERFIJNING, MAAR DAN BLOOT!

 

GreenAge haalt hazelnoten uit Italië. En dat is best een beetje bijzonder, want in Italië worden ten eerste zo’n 10 keer minder hazelnoten geteeld dan in Turkije. En ten tweede is het grootste deel van de Italiaanse hazelnoten bestemd voor verwerking tot hazelnoot(chocolade)pasta’s en voor binnenlandse consumptie. Bij GreenAge geven wij echter de voorkeur aan de bijna perfect ronde in Italië geteelde noten en dat heeft vooral te maken met de smaak (die wij verfijnder en gewoon veel meer jammie vinden!)
 
Geblancheerde hazelnoten eet je zo uit het zakje of gebruik je in allerlei hartige en zoete “baksels” en nagerechten maar combineren ook wonderlijk met zeevruchten. Daarnaast kun je ze uiteraard mengen met andere noten, zaden & pitten en door of over muesli en yoghurt gebruiken. Of lekker roosteren en er je eigen hazelnootpasta van maken!

 

Bestel binnenkort hazelnoten geblancheerd

Recepten met hazelnoten geblancheerd

quote quote

Ook lekker:

quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links