Bio producten

Ja, natuurlijk wil jij Cidrani kombucha in jouw winkel! Want:

  • Cidrani kombucha is échte kombucha: volledig gefermenteerd, minimaal 90, maar gemiddeld 120 tot 130 dagen.
  • Je kunt nu je klanten bedienen die kombucha uit fles niet willen kopen omdat het niks met de originele kombucha te maken heeft, maar ook de klanten enthousiasmeren die het eigenlijk altijd “verkeerd” hebben gedaan – door ze de juiste kennis te geven en op laagdrempelige eenvoudige manier kombucha aan te bieden
  • De kombuchas bevatten geen restsuikers, alleen een drupje rauwe biologische honing in enkele varianten wat neerkomt op een 4-5 gram per glas (in gekoelde flesjes kombucha zit gemiddeld tot 25 gram suiker).
  • Energie, ruimte en tijdbesparing: er hoeft niet gekoeld te worden en op een oppervlak van 12 bij 28 cm staan 30 porties.
  • Cidrani kombucha is game changing en revolutionair: 90% CO2 reductie, wereldwijd de eersten die op deze manier een drankje verpakken.
  • Je kunt je klanten een keus geven uit maar liefst 8 varianten.
  • Voor winkels met een eigen lunchroom / coffeecorner: voor directe consumptie ter plekke (met een glas of karafje (bruis) water) maar ook om mee naar huis / werk / op reis te nemen: mag in handbagage en past in vrijwel iedere tas en (binnen)zak

 
 
FOTO 1
 

Neem contact op via cidrani@meomodo.nl voor de mogelijkheden en antwoorden op al je vragen, zoals prijzen, condities, POS materiaal, etc.

 

Wat is de rol van GreenAge – MeoModo?

GreenAge is exclusief partner en distributeur van Cidrani. Op Cidrani verpakkingen staat bescheiden klein het logo van GreenAge en de vermelding van exclusieve distributie door MeoModo.
 
“Cidrani is opgericht door 2 Kroatische vrienden en ik ben dankbaar voor onze vriendschap en zakelijke samenwerking. Ik heb Kroatische roots en ben tweetalig en met dubbele nationaliteit opgevoed. En eindelijk heb ik Kroatische producten in mijn assortiment : ) “
 
Sascha de Lint, eigenaar GreenAge & MeoModo BV.
 
 
kombuchas-box

 

cidrani-kombuchas-knop-greenage-002
hier-te-koop-knop
cidrani-horeca-knop
FAQ-knop

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links