Bio producten

Ja, natuurlijk wil jij Cidrani kombucha in jouw horeca! Want:

  • De kombuchas passen bij uitstek in horeca gelegenheden en out of home locaties die zich bewust bezig houden met duurzaamheid, gezonde keuzes maar ook bij bijvoorbeeld wellnesses, juice- én koffiebars (voor degene die daar tóch binnen komt en juist geen koffie wil), sport- en yogastudios.
  • Voor directe consumptie ter plekke (met een glas of karafje (bruis) water) maar ook om er nog eentje extra te kopen en mee naar huis / werk / op reis te nemen: mag in handbagage en past in vrijwel iedere tas en (binnen)zak.
  • Energie, ruimte en tijdbesparing: er hoeft niet gekoeld te worden en op een oppervlak van 12 bij 28 cm staan 30 porties.
  • Game changing en revolutionair: 90% CO2 reductie, wereldwijd de eersten die op deze manier een drankje verpakken. Hier wil jij natuurlijk ook onderdeel van uitmaken, net als je gasten.
  • Je kunt je gasten een keus geven uit maar liefst 8 varianten: stel je voor dat ze op de menukaart de keuze hebben uit 8 kombuchas! Daar serveer je dan een karafje water bij en klaar is kees.

 
 
FOTO 1
 

Neem contact op via cidrani@meomodo.nl voor de mogelijkheden en antwoorden op al je vragen, zoals prijzen, condities, POS materiaal, etc.

 

Wat is de rol van GreenAge – MeoModo?

GreenAge is exclusief partner en distributeur van Cidrani. Op Cidrani verpakkingen staat bescheiden klein het logo van GreenAge en de vermelding van exclusieve distributie door MeoModo.
 
“Cidrani is opgericht door 2 Kroatische vrienden en ik ben dankbaar voor onze vriendschap en zakelijke samenwerking. Ik heb Kroatische roots en ben tweetalig en met dubbele nationaliteit opgevoed. En eindelijk heb ik Kroatische producten in mijn assortiment : ) “
 
Sascha de Lint, eigenaar GreenAge & MeoModo BV.
 
 
kombuchas-box

 

cidrani-kombuchas-knop-greenage-003
hier-te-koop-knop
cidrani-winkel-knop
FAQ-knop

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links