Bio producten

Gut health made simple

YOUR DAILY DOSIS OF FERMENTED MICRODRINKS

cidrani-greenage


 
 

Calm

  • 100% fermentatie van minimaal 3 maanden
  • daarom is koeling niet nodig
  • rijk aan polyphenolen & postbiotica
  • zonder toegevoegde smaak-, geur- en kleurstoffen
  • slechts met een drupje 100% bio rauwe honing
  • CO2 reductie 90%
  • klein en handzaam om overal mee naartoe te nemen
  • kombucha zoals het bedoeld is, waar en wanneer jij wilt
  • wereldwijde primeur van deze manier van aanbieden van kombucha

 
 

One healthy habit leads to another: maak je eigen dagelijkse ritueel en start met een glas kombucha. Dan ben je al bijna halverwege je dagelijkse dosis geluk voor je buik en brein!

 
 

Microdrinks kombucha: Young, Pure, Happy, Powerful, Confident, Calm

Game changing Cidrani kombucha microdrinks zijn revolutionair – ze staan voor een CO2-reductie van 90% ten opzichte van kombuchas in fles en blik; door een minimale fermentatie van 90 dagen bevatten ze pro- èn postbiotica en zijn ze rijk aan polyphenolen; door de volledige fermentatie hoeven ze niet gekoeld bewaard te worden; ze zijn geschikt voor directe consumptie met een glas (bruis)water of om mee te nemen naar waar je maar wilt.
 
We maken gebruik van verse kruiden, specerijen, vers fruit en verse (thee)bladeren bij de bereiding – deze fermenteren mee bij de koude fermentatie van de kombuchas. Dus we gebruiken géén extracten en blijven ver weg van industriële massaproductie.
 
De prijs per stuk is in veel gevallen voordeliger dan de prijzen van de betere kombuchamerken die de drank in fles of blik verpakken. En tot slot vers van de pers: nog voor de zomer breiden we de lijn uit met op waterkefir gebaseerde microdrinks!

 
 
FOTO 1
 

Kombuchaga – Morning & Evening

Dit zijn de pareltjes uit de microdrink familie: verrijkt met Chaga(paddenstoel). De medicinale chaga paddenstoel groeit op berken dicht bij het poolcirkelgebied en heeft van alle voedselbronnen op aarde de allerhoogste waarde antioxidanten. Wij hebben deze paddenstoelen verwerkt in een verkwikkende powerbooster met cold brew Arabica koffie voor in de ochtend en een verzachtende ontspannende versie voor de avond om het natuurlijke nachtelijke herstelproces te bevorderen.

 
 

unnamed-3
unnamed-2
 
 
hier-te-koop-knop
cidrani-winkel-knop
cidrani-horeca-knop
FAQ-knop

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links