Cacaonibs zijn in stukjes gehakte rauwe cacaobonen. Je gebruikt ze door muesli en yoghurt, desserts, in gebak en koekjes. Tip voor een verrassende caramel: rooster cacaonibs (al dan niet met noten samen) in een koekenpan, voeg suiker toe en laat karameliseren – stort op een plaat, laat afkoelen en hak in stukjes voor een verrassende crumble over ijs of bij moelleux au chocolat! Verwar cacaonibs vooral niet met chocoladestukjes, want cacaonibs zijn onbewerkt, er is geen suiker of vet […]
Lees meer →- HOME
- PRODUCTEN
- ALLE PRODUCTEN
- VAN HOLLANDSCHE BODEM
- GEDROOGD FRUIT
- ANANAS
- APPEL
- APPEL & KANEEL
- APPEL & VANILLE
- ARONIABESSEN
- BANAAN
- BERBERISBESSEN
- CRANBERRIES
- DADELS
- DADELSTUKJES
- DUINDOORNBESSEN
- FAIR FRUIT MIX
- GOJIBESSEN
- GRANAATAPPELPITJES
- INCABESSEN
- KERSEN
- KERSPRUIM GOLDEN & DARK
- KOKOS
- KOKOSBLOESEMSUIKER
- MANGO
- MOERBEIEN
- PAPAYA
- SULTANA ROZIJNEN
- SUPERFRUITY MIX
- TROPISCHE FRUIT MIX
- VLIERBESSEN
- WILDE BOSBESSEN
- GRANEN
- ITALIAANSE DELICATESSEN
- CORSICAANSE CONFITURES
- MUESLI
- NOTEN
- PEULVRUCHTEN
- RIJST
- PASTA
- SPECIALS
- ZADEN & PITTEN
- GREENAGE VOOR HORECA & FOODSERVICE
- ONZE BOEREN
- RECEPTEN
- WAAR TE KOOP
- OVER GREENAGE
- CONTACT