Bio producten

FREGOLA

Parelcouscous Geroosterd Fregola Sarda Tostata

GEROOSTERD & VOL VAN SMAAK, VOOR DE MEEST BIJZONDERE “RISOTTO”!

Fregola tostata kun je op dezelfde manier gebruiken als de niet geroosterde versie. Op Sardinië zie je fregola tostata echter meestal terug als basis van de lekkerste “risotto’s.” En die vind je er in allerlei smaken: met linzen en pancetta, met erwten en munt, met worst en chili of – heel traditioneel èn onweerstaanbaar jammie – met tomaatjes, salie en Sardijnse schapenkaas! Omdat fregola tostata geroosterd is, blijft de pasta ook wanneer deze wat langer gaart, heerlijk al dente!  

Lees meer

Parelcouscous Fregola Sarda Senatore Cappelli

DE LEKKERSTE PASTA VOOR IN BOUILLONS & SALADES!

Fregola van het historische unieke Senatore Cappelli graan – op Sardinië vind je deze fregolaversie meestal in bouillon-achtige soepen met groenten en / of schaaldieren. Op Sardinië gebruikt “la mama” voor dat laatste het liefst “arselle”, of “vongole” – kleine schelpjes waarvan het eigen vocht, gecombineerd met een scheut witte wijn en wat knoflook een overheerlijke diepe smaak van de zee geeft. Maar natuurlijk kun je fregola als iedere andere pastasoort gebruiken. Al dente gekookte fregola is afgekoeld een prachtige […]

Lees meer

Parelcouscous Fregola Sarda Senatore Cappelli

DE LEKKERSTE PASTA VOOR IN BOUILLONS & SALADES!

Fregola van het historische unieke Senatore Cappelli graan – op Sardinië vind je deze fregolaversie meestal in bouillon-achtige soepen met groenten en / of schaaldieren. Op Sardinië gebruikt “la mama” voor dat laatste het liefst “arselle”, of “vongole” – kleine schelpjes waarvan het eigen vocht, gecombineerd met een scheut witte wijn en wat knoflook een overheerlijke diepe smaak van de zee geeft. Maar natuurlijk kun je fregola als iedere andere pastasoort gebruiken. Al dente gekookte fregola is afgekoeld een prachtige […]

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links