De combinatie van chocolade en kastanjes is een klassieker. In Italië, Frankrijk, Oostenrijk en andere Midden- en Zuid-Europese landen tenminste. In taarten en gebakjes kom je deze combinatie dan ook regelmatig tegen. Met de Délice van kastanjes en chocolade is het dan ook niet verwonderlijk dat iedere boterham, beschuit of croissant ermee in een gebakje verandert! En hou je van zelf luxe gebak maken maar heb je een keer niet zoveel tijd? Dan is deze Délice een uitkomst, want je […]
Lees meer →KASTANJEDELICATESSEN
Kastanjes groeien oorspronkelijk in Zuid-Europa. Pas sinds een jaar of 200 vind je ze ook in Nederland, maar de kastanjes houden wel van een Mediterraans klimaat. En Mediterrane volken houden van kastanjes, want je ziet ze er in vele bereidingen in winkels en restaurants. Met Délice de Châtaignes maak je een wel heel luxe boterham of croissant. Én heb je een perfecte basis voor taart en gebak: gewoon zo uit de pot tussen 2 lagen chocoladecake bijvoorbeeld of roer […]
Lees meer →