Bio producten

Waar te koop

GREENAGE KOOP JE BIJ

marqt
Natuurwinkel
De natuur is de basis voor ons assortiment en onze winkels. Voor de beste en lekkerste producten, maar ook voor een prettige en duurzame winkelomgeving. Bovendien is de natuur onze inspiratiebron, de leidraad voor de manier waarop we leven. Wij geloven dat als we samen zorgen voor een gezonde natuur, we daar het beste, mooiste en lekkerste voor terug krijgen. Wij zijn v/d Natuur… Jij ook?”
marqt
Marqt
“Marqt is de plaats waar het allemaal bij elkaar komt. Andere ideeën over wat we eten.
Respect voor natuur, dieren en mensen.
Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald.
Eten dat dicht bij zijn oorsprong blijft.
 Echt eten.” Marqt heeft filialen in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Rotterdam.
natudis_klein
Natudis
Natudis is leverancier van biologische en reformproducten in de Benelux. Het netwerk bestaat uit ca. 750 natuurvoedingswinkels en speciaalzaken, waaronder filialen van De Natuurwinkel. Voor locaties en adressen kijk je op deze locator.
marqt
Wereldwinkels
“De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.”
schiphol
Schiphol
Bij alle GrabandFly verkooppunten – die je vindt aan het begin van alle pieren op de luchthaven – kun je onze noten en gedroogd fruit kopen. Een ‘to go’ locatie waar je nog snel wat kunt kopen als je onderweg bent naar je gate. Makkelijk en lekker voor onderweg!
Fair Taste Café: alles wat je hier koopt voldoet aan ten minste een van de volgende keurmerken:
Organic, Fairtrade, Local, Reclyclabe, Rainforest Alliance
gimsel
Gimsel
“Bij Gimsel maken we de bewuste keuze voor goed en gezond eten. Wat je dus ook kiest in de winkel, je kunt er zeker van zijn dat alle producten in je mand of kar goed zijn voor jou, anderen, dier en planeet. Bewust shoppen is bij ons een makkie. Gimsel staat voor een bepaalde ideologie en is daar trots op. Dit is de leidraad voor de manier waarop we in het leven staan en de manier waarop we zaken doen.”
landmarkt2
Landmarkt
“Bij Landmarkt vind je het lekkerste Vers. Ons vers komt direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker. Zo van het land, zo uit de zee, zo uit de wei en zo uit de oven bij ons op de markt. Bij Landmarkt vind je de sfeer van de markt; gezellig en vol energie. Zo is er altijd wat te doen, te zien en te beleven. Onze vakmensen zijn lekkerbekken en staan je bij met raad en daad. Natuurlijk is er altijd wat te proeven!”
intratuin
Intratuin Koudekerke
80 jaar geleden begon familie Joziasse met het telen van diverse groenten en later ook bloemen. In de jaren ’70 startte de verkoop vanuit de eigen kwekerij en vandaag de dag runnen de neven Sjaak en Sjacco Joziasse het bedrijf – inmiddels onder de Intratuin vlag. Intratuin Koudekerke biedt de bezoeker alles op gebied van planten en bloemen voor huis en tuin, maar ook decoratie, (tuin)meubelen, verzorging & voeding voor huisdieren. Bovendien heeft Intratuin Koudekerke “De Dis,” waar je onder meer een grote collectie non-food artikelen vindt zoals pannen, serviezen en kookattributen. Naast Zeeuwse streekproducten vind je in De Dis ook het eerste GreenAge “in store concept:” een brede selectie van de beste jammies van GreenAge, compleet met diverse receptkaarten en brochures.
intratuin
Bidfood
Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt en levert een breed assortiment & bijhorende diensten aan horeca & zorg. Bidfood wil een leidende rol innemen als het gaat om MVO. Daarbij richten de Bidfood teams van het hoofdkantoor in Ede en alle vestigingen in het land zich op vijf pijlers: Klimaat & Milieu, Gezondheid, Gastvrijheid, Ketenverantwoordelijkheid & duurzaam inkopen en Passie voor food en service. Het is dan ook een logische keus van Bidfood om te starten met een stevig GreenAge assortiment, waaronder een breed noten- en gedroogd fruitaanbod, zaden & pitten en diverse granen en peulvruchten. Speciaal voor de foodservice markt ontwikkelde GreenAge grootverpakkingen van in de meeste gevallen 1 kilo – alle producten uit de GreenAge Foodservice range vind je bij Bidfood.
marqt
De Krat
“Heb jij ook zo’n moeite om de juiste, eerlijke producten op tafel te krijgen? De oplossing is De Krat; Elke week een verrassend gevulde Krat vol met eerlijke basisproducten. Lokaal gekweekt en gegroeid. Zo van de boer op de keukentafel, in een houten Krat! Een Krat gevuld met precies wat je nodig hebt voor 3 complete doordeweekse maaltijden. Alle producten zijn duurzaam geteeld met respect voor mens, dier en natuur. Eerlijk en makkelijk!”

marqt
Happy Good Food
Bij happygoodfood.nl koop je de lekkerste, pure biologische producten die allemaal vrij zijn van toegevoegde geraffineerde suikers en overige onnodidige toevoegingen. Pure producten voor in je keukenkast en lekkere verantwoorde snacks voor thuis en/of onderweg. Bij je thuis of op je werk bezorgd door heel Nederland. Dit scheelt jou tijd en je weet zeker dat je de beste producten in huis haalt. Ook vind je er inspirerende recepten en de leukste kookboeken.
marqt
SuperFair
“SuperFair wil zorgen dat gezonde en biologische voeding betaalbaar wordt voor iedereen die wil bijdragen aan een beter milieu, een betere maatschappij en betere omstandigheden voor mens en dier. Nog maar 1 a 2 procent van de Nederlanders eet biologisch. Dat is veel minder dan in de landen om ons heen. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders graag meer biologisch willen eten als de producten voordeliger worden, de producten in een prettige omgeving worden verkocht en als het assortiment compleet is. SuperFair biedt in een prettige en vrolijke winkel een voordelig en compleet assortiment gezonde en biologische artikelen.”
marqt
Ranzijn tuin & dier
Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak waar je alles vindt voor dier, tuin en huis en heeft 13 vestigingen verspreid over Nederland. Nieuw in het Ranzijn-concept is een heuse food-afdeling waar je allerlei biologische en duurzame producten voor thuis vindt, van pasta en muesli tot olijfolie en…. meer dan 90 verschillende jammies van GreenAge! Deze afdeling vind je bij Ranzijn Nieuw-Vennep en Alkmaar.
marqt
Hoeve Ravenstein
Bij Hoeve Ravenstein vind je voor alle dagelijkse boodschappen in de boerderijwinkel een ruim assortiment aan biologische, streekgebonden producten. Er is ook een allergenenvrij assortiment van meer dan 1000 producten. Op de Hoeve is er de mogelijkheid om te genieten van de rust, ruimte, natuur en het boerenleven. Neem een kijkje in onze groente-en bloementuin hier groeien verse groenten van het seizoen of in onze koeienstal. Geniet van een kopje koffie met biologisch gebak op ons (verwarmde) boerderijterras.

Wij verwelkomen u graag op Hoeve Ravenstein.

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links