Sojabonen

DE MOEDER VAN TOFU, TEMPEH & SOJASAUS!

 

Oorspronkelijk komt de sojaboon uit Azie en nog steeds maakt deze eiwitrijke peulvrucht daar een wezenlijk onderdeel uit van bijna iedere maaltijd. De sojaboon is een van de weinige voedingsmiddelen die 8 essentiele aminozuren bevat. Niet voor niets is de sojaboon de meest gebruikte vleesvervanger. Wij kennen sojabonen vooral in verwerkte verschijningen zoals in olie, sojasaus en tofu. Maar ook van de boon zelf maak je verrassende en heerlijke gerechten van. Denk aan: sojaboonkroketjes met chilidip, kruidige soep met witte en zwarte sojabonen of maak er je eigen sojamelk van!

 

Waar te koop?

bestel_in_onze_webshop-bulgur

Recepten met sojabonen

binnenkort_recepten

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links