Zij van GreenAge maakte voor het eerst gomasio toen ze 7 jaar oud was. Zij deed dit samen met / leerde dit van oppas Mirjam die macrobiotisch kookte en gomasio gebruikte als smaakmaker over bijvoorbeeld salades, rijst- en wokgerechten en nog heel veel meer. Gomasio maken is supersimpel, smaakt superjammie èn is supergezond want sesam zit bommetjevol calcium.
Lees meer →- HOME
- PRODUCTEN
- ALLE PRODUCTEN
- VAN HOLLANDSCHE BODEM
- GEDROOGD FRUIT
- ANANAS
- APPEL
- APPEL & KANEEL
- APPEL & VANILLE
- ARONIABESSEN
- BANAAN
- BERBERISBESSEN
- CRANBERRIES
- DADELS
- DADELSTUKJES
- DUINDOORNBESSEN
- FAIR FRUIT MIX
- GOJIBESSEN
- GRANAATAPPELPITJES
- INCABESSEN
- KERSEN
- KERSPRUIM GOLDEN & DARK
- KOKOS
- KOKOSBLOESEMSUIKER
- MANGO
- MOERBEIEN
- PAPAYA
- SULTANA ROZIJNEN
- SUPERFRUITY MIX
- TROPISCHE FRUIT MIX
- VLIERBESSEN
- WILDE BOSBESSEN
- GRANEN
- ITALIAANSE DELICATESSEN
- CORSICAANSE CONFITURES
- MUESLI
- NOTEN
- PEULVRUCHTEN
- RIJST
- PASTA
- SPECIALS
- ZADEN & PITTEN
- GREENAGE VOOR HORECA & FOODSERVICE
- ONZE BOEREN
- RECEPTEN
- WAAR TE KOOP
- OVER GREENAGE
- CONTACT