Bio producten

CRANBERRIES

Oatmeal cookies (20 stuks)

OATMEAL-COOKIES

“Oatmeal”, oftewel “havermout.” De Engelsen en Amerikanen maken er al jaren cookies van. En dat kunnen wij ook natuurlijk. In dit recept verrijken we de cookies met hazelnoten en cranberries, maar je kunt natuurlijk iedere noot en ieder (klein) gedroogd fruitje kiezen wat je wilt!

Lees meer

Besjebrij (krentjebrij of watergruwel à la GreenAge)

BESJEBRIJ

Krentjebrij (ook wel watergruwel genoemd) is een historisch gerecht uit het noorden van Nederland. “Gruwel” klinkt niet erg gezellig, het is een verbastering van het Engelse woord “gruel” wat “papje, brij” of “moes” betekent. Traditioneel maak je krentjebrij met krenten en rozijnen. GreenAge geeft er een eigen twist aan met een mix van diverse gedroogde besjes en fruitjes.

Lees meer

Oliebollen à la GreenAge

OLIEBOLLEN

De oliebol. Wie kan er zonder? GreenAge niet, maar we houden wel van een beetje variatie dus onze bol zit boordevol cranberries, bosbessen, citroen en appel! Niet moeilijk, maar wel even goed plannen want het deeg moet natuurlijk de tijd krijgen om te rijzen. Varieer met fruit, meel en suikersoorten voor jouw persoonlijke verrassende creatie!

Lees meer

Zelfgemaakte krokante muesli met bessen & rood fruit

KROKANTE-MUESLI-MET-ROOD-FRUIT

Krokante muesli smaakt nog lekkerder, wanneer je er hazelnoten en rood fruit doorheen mengt. Rood fruit en hazelnoten houden van elkaar – net als van muesli! Varieer met de ingrediënten naar hartenlust en je komt vanzelf tot jouw ideale, heel persoonlijke mueslimix! Tip: meng wat gepofte rijst, quinoa of amaranth door je muesli wanneer je het fruit toevoegt, voor een mooi kleurcontrast en afwisselende bite!

Lees meer

Muesli-honingrepen met kokos, noten & gedroogd fruit

MUESLI-HONINGREPEN-MET-NOTEN,-KOKOS-&-GEDROOGD-FRUIT

Mueslirepen zijn het allerlekkerst wanneer je ze zelf maakt. Prettige bijkomstigheid is dat jij bepaalt wat er allemaal in zit! Goed verpakt blijven ze makkelijk 5 dagen goed, dus wanneer je ze in het weekend maakt, heb je voor de hele werkweek je gezonde & snelle ontbijtje of tussendoortje al klaar! Tip: experimenteer met alle soorten noten, zaden en gedroogd fruit die jij lekker vindt tot je jouw ultieme smaakcombinatie gevonden hebt.

Lees meer

Chocoladetruffels van rauwe cacao, adukibonen, cranberries en pistachenoten

chocoloadetruffels-van-rauwe-cacao

In de Aziatische keuken spelen adukibonen een glanzende hoofdrol in diverse gebakjes en taartjes. En je maakt er de heerlijkste chocoladetruffels van. Varieer met pistachenoten, geraspte kokos en fijngehakte gedroogde frambozen om de truffels doorheen te rollen voor de kleurigste (glutenvrije) bonbons!

Lees meer

Salade van quinoa, appel, cranberries en pecannoten met Parmezaanse kaas

quinoa_gerecht_salade

Herfst is… felle kleuren in de bomen en voor het eerst weer warme handschoenen aandoen. Herfst is kastanjes rapen en zoeken naar de beste pompoenen. Herfst is warme chocolademelk en de geur van zelfgemaakte appeltaart. Herfst is salade van quinoa, appel, cranberry’s en pecannoten met Parmezaanse kaas. Herfst is jammie!!

Deze op smaken van de herfst geïnspireerde salade, zit vol knapperige friszoete stukjes appel en zure gedroogde cranberry’s. Boterige, geroosterde pecannoten en luchtige quinoa contrasteren met pittige Parmezaan en zoetzure kaneel vinaigrette. Deze salade is een verrassend voorgerecht voor 8 of lichte lunch voor 4.

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links