Bio producten

CHIA

Choco chia toetje

CHOCO-CHIA-TOETJE

Chiazaadjes hebben de wonderlijke eigenschap dat het velletje ervan een geleiachtig laagje wordt wanneer het in aanraking komt met vocht. Dat laagje neemt tot wel 10 x zijn volume aan vocht op. Geweekte chia (chiagelei) is een geweldig bindmiddel voor jams en gebak (in plaats van ei!). Wanneer je het als hoofdingrediënt gebruikt voor een toetje, krijg je een heerlijke structuur die doet denken aan tapioca.

Lees meer

Chiapuddinkjes met granaatappel

CHIAPUDDINKJES-MET-GRANAATAPPEL

Chiazaadjes nemen tot wel 10 x hun volume aan vocht op. En vol water, (kokos)melk of bijvoorbeeld yoghurt, worden ze heerlijk zacht en geleiachtig. Niet verwonderlijk dus, dat je van chiazaadjes de makkelijkste en lekkerste puddinkjes maakt. Voor dit recept gebruik je amandelmelk en Griekse yoghurt, maar je kunt even goed gewone of iedere andere plantaardige melk gebruiken.

Lees meer

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links