Pinda’s met zeezout

GOLDEN OLDIE, EVERGREEN, KLASSIEKER EN ALLEMANSVRIENDJE!

 

De pinda is eigenlijk geen noot maar een peulvrucht. Zoals bij andere planten bevindt de bloem van de pindaplant zich bovengronds, en daaruit ontwikkelt zich een peul met meestal twee zaden. En dan gebeurt er iets heel bijzonders: de stengel waaraan de peul groeit wordt langer en boort zich in de grond. Onder de grond rijpt de vrucht tot het oogsttijd is. Opgraven, drogen en pellen maar!
 
Krokant gebakken in pinda-olie, precies goed gezouten met zeezout: pinda’s zijn een allemansvriend en evergreen. Ze passen bij iedere gelegenheid en op ieder menu voor jong en oud!

 

Bestel pinda’s met zeezout

bestel_in_onze_webshop-pindas

Recepten met pinda’s

quote quote
quote

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links