Nieuws

Klein = fijn! 5 nieuwe jammies in mini: de portiezakjes van GreenAge!

blacksoy

Hij & Zij van GreenAge eten graag gezond en bewust, maar eerlijk is eerlijk… wij willen ook wel eens gewoon lekker snacken! Maar dan wel graag van jammies waarvoor géén pesticiden, herbiciden, kunstmest bij de teelt gebruikt zijn en waaraan geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Nou, zo denken er meer over! Speciaal voor de verantwoorde gezonde lekkere trek èn voor fijne momentjes om te zondigen, maakte GreenAge 5 verschillende kleine fijne portieverpakkingen in de smaken: Nutty […]

Lees meer

Lentemarkt bij de Groene Passage in Rotterdam

LOGO-DE-GROENE-PASSAGE

Zaterdag 21 mei: Lentemarkt bij de Groene Passage in Rotterdam. GreenAge is er weer bij met 9 meter aan jammies – kom kijken, ruiken en proeven! En natuurlijk hebben we recepten bij ons voor jou om mee te nemen naar huis. GreenAge gaat koken met oergranen Van Hollandsche Bodem en onze nieuwste producten uit de lijn van Italiaanse delicatessen. Daarnaast maken we je blij met overheerlijke zonnige zoetigheden en hartige hapjes voor bij de lentepicknick of –borrel. De Groene Passage: […]

Lees meer

30 meter aan planken vol GreenAge in de nieuwste Ranzijn vestiging in Nieuw- Vennep!

ranzijn

23 maart opent Ranzijn haar nieuwste vestiging in Nieuw-Vennep. Bedrijfsleider Jeffrey Ooyevaar heet je daar van harte welkom. In de winkel vind je een groot assortiment tuin- en dierbenodigdheden en een complete dierenkliniek. Iedere dage van de week is er een spectaculaire actie voor 1 euro en op woensdag en zaterdag zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Nieuw in het Ranzijn-concept is een heuse food-afdeling waar je allerlei biologische en duurzame producten voor thuis vindt, van pasta en […]

Lees meer

Paasbest

Pasen komt eraan! Weet jij al wat je gaat eten? GreenAge maakt een paastafel met citroen-amandel-maanzaadcakejes! Als toetje na vers gebakken broodjes en gekookte eieren uiteraard! Eieren, versierd door de kinderen, niet met stiften en verf maar met natuurlijke kleurstoffen van rode kool en kurkuma. Hoe? Dat vertelt Zij van GreenAge je hier: 100% natuurlijk gekleurde paaseieren = 100% fair en jammie! Maak de “verf” door voor de kleur van jouw keuze, de ingrediënten die in onderstaand overzichtje staan 45 […]

Lees meer

Wilde knoflook – berelekker kruid met een bijzonder verhaal!

knoffies

GreenAge heeft pinda cashew mix & Notenmix wilde knoflook in het assortiment. Maar wat is wilde knoflook nou precies? GreenAge vertelt het jou! De Latijnse naam van wilde knoflook is Allium (= look) ursinum (= beer). Het wordt ook wel berelook genoemd en deze naam verwijst naar het oude volksgeloof dat beren die uit hun winterslaap komen, eerst op zoek gaan naar wilde knoflook om van te eten. De Germanen dachten dat beren hun kracht te danken hadden aan het […]

Lees meer

Bio & Fairtrade noten en gedroogd fruit in Wereldwinkels!

ww

Met gepaste trots en veel plezier, leveren wij vanaf nu onze bio & fairtrade noten en gedroogd fruit ook aan Wereldwinkels! Nederland is zo’n 400 Wereldwinkels rijk en brengen andere culturen dichterbij. Dat doen ze onder meer door het laten zien en aanbieden van bijzondere levensmiddelen en originele cadeaus uit alle werelddelen.

Lees meer

GreenAge spicy peanut & cashewmix op Schiphol

schiphol-nieuws

Ga je op vakantie of een weekendje weg en vlieg je vanaf Schiphol? Diverse GreenAge noten en gedroogd fruit koop je nu bij maar liefst 40 verkooppunten na de douane. Speciaal voor Schiphol ontwikkelde GreenAge de spicy peanut & cashewmix in kleine, handzame één persoons-potjes die je hups – in je handbagage stopt voor een bio & fairtrade snack voor onderweg (of je eet ze gewoon lekker meteen op)!

Lees meer

(W)etenswaardigheden

wetenswaardigheid-april2014-nieuws

* Kokosbloesemsuiker is een van de “gezonde” niet-geraffineerde, niet-gefermenteerde suikers. Behalve kokosbloesemsuiker kun je ook agavesiroop, rijstsiroop, dadelstroop of ahornsiroop gebruiken in gebak, thee of over een toetje of in je yoghurt. Maar pas op wat je koopt: kokosbloesemsuiker is gekristalliseerde nectar van kokosbloesem. Nectar wordt warm in de zon en begint te fermenteren (een verbrandingsproces) wanneer de nectar niet tijdig uit de bloesems wordt gehaald. Hoe donkerder de suiker, hoe meer “verbrandingsbijproducten” er in de suiker zitten en je […]

Lees meer

Kookdemo en proeverij!

gimsel

29 maart: de GreenAge kookdemo en proeverij! Van 10.00 tot 17.00 uur proef je bij Gimsel in de Groene Passage in Rotterdam de lekkerste gerechtjes met onder andere: bruine bonen en spelt Van Hollandsche bodem, kikkererwten, Belugalinzen en adukibonen.

Lees meer

2 nieuwkomers in de GreenAge granen-familie

Red_quinoa

Vanaf 25 februari: 2 nieuwkomers in de GreenAge granen-familie: super-superfood rode en zwarte quinoa! Smaakvoller, krokanter en nóg betere voedingswaarden dan witte quinoa.

Lees meer
Pagina 1 van 212

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links