Bio producten

Koriander-gember-cashew dip met limoen

KORIANDER-CASHEW-DIP-MET-GEMBER-EN-LIMOEN
aantal_personen bereidingstijd moeilijkheidsgraad
ca. 10 minuten Makkelijk

Koriander, gember en limoen kom je vaak tegen in Aziatische gerechten. Cashewnoten eveneens en wanneer je deze combineert in een dip zoals deze, gebruik je deze ingrediënten weer eens totaal anders. Heerlijk om knapperige rauwe groenten als wortel, komkommer en bleekselderij in te dippen!

INGREDIËNTEN

  • 50 gram GreenAge cashewnoten RAW
  • 50 gram korianderblaadjes
  • een stukje verse gember (ca. 1,5 x 1,5 cm)
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • een rode peper (een kleine of de helft van een grote), zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • het sap van 1 limoen (begin met de helft en doe er meer bij naar eigen smaak)
  • 100-130 ml milde olijfolie
  • versgemalen peper en zout

BEREIDEN

  1. doe alle ingrediënten behalve olijfolie en peper en zout in een blender of keukenmachine en pureer
  2. voeg in een dun straaltje de olijfolie toe (tot je een smeuïge dip hebt: doe er wat meer olijfolie bij als je de dip bij 100 ml wat dik vindt) en breng op smaak met peper en zout

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links