Knoflookteentjes

ADEMBENEMEND MAKKELIJK EN LEKKER!

 

Grote bollen knoflook worden direct na de oogst gepeld en schoon gemaakt en met een melange van olie en kruiden in potjes bewaard en gerijpt. Gemarineerde knoflookteentjes zijn het dus eigenlijk en deze zijn bedoeld om zo te eten (voor de echte knoflookliefhebber dus!). Het scherpe van de smaak is eraf, door het marineren zijn ze milder van smaak geworden. Is een hele teen knoflook in je mond stoppen een brug te ver? Geniet dan van het gemak wat ze je geven: je hoeft ze niet te pellen en schoon te maken en kunt ze meteen verwerken in alle gerechten waar je knoflook in wilt gebruiken.

 

Bestel knoflookteentjes

bestel_in_onze_webshop-bulgur

Recepten met knoflookteentjes

binnenkort_recepten

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links