Incabessen (physalis peruviana)

ZONGEDROOGD OP HET LAND VAN DE INCA’S!

 

De Incabes is een oudgediende (hij heet niet voor niks Incabes) en afkomstig van de hoogvlakten van het Andesgebergte. Het besje is familie van de tomaat, aubergine en aardappel (de zogeheten nachtschadefamilie). De Incabessen van GreenAge komen uit Peru, waar ze op kleine schaal door een boerenfamilie liefdevol worden geteeld en zongedroogd. De bessen bevatten antioxidanten, polyphenolen en carotenoïden. Je eet ze zo uit het vuistje of gemengd met ander gedroogd fruit en / of noten. Door muesli, yoghurt of smoothie (eventueel eerst enkele minuten weken in heet water om ze zacht te maken als je daarvan houdt) of in salades.

 

Bestel incabessen

bestel_in_onze_webshop-bulgur

Recepten met incabessen

binnenkort_recepten

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links