Hazelnoot & pure chocolade 

ITALIAANSE NOTENPERFECTIE ONTMOET PUUR BELGISCHE CHOCOLADE!

 

Italiaanse vinden wij bij GreenAge de lekkerste hazelnoten. En pure Belgische chocolade is eveneens dol op Italiaanse noten! Niet voor niets komen de lekkerste hazelnoot-chocoaldepasta’s uit Italië. Pure chocolade heet niet voor niets puur: van alle chocolades is dit de vorm waaraan de minste andere ingrediënten zijn toegevoegd.

Chocolade maken gaat ongeveer zo: cacaovruchtboeren oogsten cacaovruchten en halen de bonen eruit. Deze fermenteren (gisten) enkele dagen in houten kisten, bedekt met bananenbladeren. Daarna drogen ze de bonen in de zon en komen ze naar België waar onze chocolademaker de bonen kraakt. Bij dat kraken komen de kernen van de bonen vrij (die we ook wel kennen als “cacaobibs”) en deze roosteren en malen ze fijn. Deze “cacaomassa” is de basis voor pure chocolade. De meest pure chocolade dus. Letterlijk!

 

Bestel binnenkort hazelnoot & pure chocolade

Ook lekker:

quote quote quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links