Freekeh – gebroken

Groen, gebrand, gebroken, gezellig graan!

 

De gebroken freekeh variant van GreenAge ziet eruit als bulgur en je maakt deze op precies dezelfde manier klaar: doe voor 1 persoon een klein kopje freekeh in een kom en overgiet met 2 x zoveel kokend water. Laat 15 minuten staan, roer even om en je freekeh is klaar om te eten. Gebroken freekeh is niet alleen snel klaar, het biedt je ook een scala aan toepassingsmogelijkheden. Je gebruikt het zoals je bulgur, couscous en andere granen gebruikt: als basis voor salades, “risotto’s”, bij tajines en stoofschotels. Strooi een handje door soep, gebruik afgekoelde freekeh samen met vers fruit en yoghurt als ontbijt of gegaard in melk met een lepeltje honing en een snuf kaneel tot een warme pap. Maak een “deeg” van gare freekeh, een eitje & een uitje en verse groene kruiden en bak hier je eigen krokante hartige hapjes of burgers van.

 

Bestel freekeh – gebroken

bestel_in_onze_webshop-bulgur

Recepten met freekeh – gebroken

quote quote

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links