Pinda’s gekarameliseerd & zeezout

DE CHIQUE GROTE BROER VAN DE SUIKERPINDA (EN VEEL LEKKERDER!)

 

De pinda is eigenlijk geen noot maar een peulvrucht. Zoals bij andere planten bevindt de bloem van de pindaplant zich bovengronds, en daaruit ontwikkelt zich een peul met meestal twee zaden. En dan gebeurt er iets heel bijzonders: de stengel waaraan de peul groeit wordt langer en boort zich in de grond. Onder de grond rijpt de vrucht tot het oogsttijd is. Opgraven, drogen en pellen maar!
 
Gebrand met Braziliaanse ruwe rietsuiker (uiteraard ook bio & fairtrade) en gezouten met de beste kwaliteit zeezout, naar exclusief GreenAge recept. Trakteer jezelf en beleef zelf het contrast tussen zoet en zout… Ervaar het effect van het extra crunchy delicate karamellaagje… Fijn om te delen maar o zo lekker stout om eens helemaal zelf op te eten!

 

Waar te koop?

bestel_in_onze_webshop-bulgur

Ook lekker:

quote quote quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links