Couscous – maïs & rijst

LICHT, LUCHTIG, FRIS EN GEEL!

Prachtig geel van prachtige van nature glutenvrije “granen”: rijst & maïs. Verrassend & origineel en zo mooi op je bord!
 
Traditioneel stoom je couscous in een pan die uit 2 delen bestaat. In het onderste deel zit kokend water. Het bovenste deel is een soort vergiet en zet je daar bovenop. Een couscoussière heet zo’n tweedelige pan en het stomen herhaal je minimaal 3 keer – wel even loswrijven tussendoor. Je kùnt de couscous van GreenAge op deze manier garen maar het hoeft niet. Onze couscousvarianten worden voorgestoomd. En wel op zo’n manier, dat er geen verlies van smaak en voedingswaarde is. Couscous van GreenAge heeft daardoor alleen kokend heet water of bouillon en enkele minuten geduld nodig om te garen.

Waar te koop?

bestel_in_onze_webshop-bulgur

Recepten met couscous – maïs & rijst

binnenkort_recepten

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links