Belugalinzen

DE KAVIAAR ONDER DE LINZEN!

 

Heb je linzen, dan heb je een maaltijd. Linzen zijn rijk aan eiwitten en vezels en daarnaast een belangrijke een bron van (B)vitaminen en mineralen als ijzer. In voor een groot deel vegetarische landen als India spelen linzen de hoofdrol in vele gerechten. Aan variatie geen gebrek: linzen zijn er groen, rood, Frans, van de berg en “Beluga,” in salades, soepen en sauzen. En ze staan supersnel op tafel want linzen hoeven niet te weken en zijn in 15-25 minuten gaar.
 
Beluga linzen zijn de kleinste linzen in ons peulvruchtenassortiment. Klein maar bijzonder fijn. Wanneer de linzen gaar zijn, lijkt het wel of ze nog zwarter worden doordat ze glanzen. Een lepeltje gare Beluga linzen is letterlijk net kaviaar. En daar eindigt dan ook meteen de gelijkenis want Beluga linzen smaken naar…. linzen. Maar dan wel verfijnd, nootachtig, kruidig zelfs en met een heerlijke “bite”!

 

Bestel belugalinzen

bestel_in_onze_webshop-beluga

Recepten met belugalinzen

quote quote
quote

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links