Bio producten

Basilicum-munt-cashew tapenade

BASILICUM-MUNT-CASHEW-TAPENADE
aantal_personen bereidingstijd moeilijkheidsgraad
10 minuten Makkelijk

Basilicum en munt zijn vriendjes. Omdat ze samen heerlijk smaken! In diverse frisse gerechten waarin deze groene kruiden een hoofdrol spelen, kom je ook noten tegen. Weer zo’n smaakvriendje. Deze tapenade van verse basilicum, munt en cashewnoten serveer je bij knapperig brood en crackers!

INGREDIËNTEN

  • 30 gram verse basilicumblaadjes
  • 30 gram verse muntblaadjes
  • 40 gram GreenAge cashewnoten RAW
  • 30 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 100-130 ml extra vergine olijfolie
  • versgemalen peper en zout

BEREIDEN

  1. doe basilicum, munt, cashewnoten, knoflook en Parmezaanse kaas in een blender of keukenmachine en pureer
  2. voeg in een dun straaltje de olijfolie toe (tot je een smeuïge tapenade hebt: doe er wat meer olijfolie bij als je de tapenade bij 100 ml wat dik vindt) en breng op smaak met peper en zout

 

 

 

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Instagram

Volg ons

Links