Amandelen geblancheerd 

JASJE UIT, ROOMWIT VELLETJE AAN!

 

Amandelbomen komen van nature voor in het Middellands Zeegebied, waar ze in het voorjaar prachtige wit-roze bloesems dragen. De amandelen zijn eigenlijk de zaden van steenvruchten die uit deze bloesems groeien.
 
Onze amandelen komen uit Italië, van het eiland Sicilië om precies te zijn. Omdat wij de voorkeur geven aan de delicatere smaak van deze Italiaanse noten ten opzichte van de meestal verkochte Spaanse of Californische amandelen.
 
Geblancheerde Siciliaanse Tuono Amandelen eet je zo uit het vuistje of verwerk je in muesli, toetjes en gebak. Zelf roosteren met jouw persoonlijk kruidenmix kan natuurlijk ook. Van geblancheerde amandelen maak je trouwens heel makkelijk zèlf amandelspijs, voor gevuld speculaas of heuse banketletters!
 
Amandelen leveren ijzer, vitamine E en B-vitamines. Het zijn volwaardige vleesvervangers en bevatten veel (onverzadigd) vet.

 

Bestel binnenkort amandelen geblancheerd

Recepten met amandelen geblancheerd

quote

Ook lekker:

quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links