Amandel & pure chocolade 

SICILIAANS-BELGISCH HUWELIJK VAN JAMMIE!

 

Siciliaanse Tuono amandelen vinden wij bij GreenAge de lekkerste amandelen. En pure Belgische chocolade is eveneens dol op Italiaanse noten! Daarom laten we een deel van onze amandelen met een laagje krokante pure chocolade omhullen. Pure chocolade heet niet voor niets puur: van alle chocolades is dit de vorm waaraan de minste andere ingrediënten zijn toegevoegd.

Chocolade maken gaat ongeveer zo: cacaoboeren oogsten cacaovruchten en halen de bonen eruit. Deze fermenteren (gisten) enkele dagen in houten kisten, bedekt met bananenbladeren. Daarna drogen de bonen in de zon en komen ze naar België waar onze chocolademaker de bonen roostert en kraakt. Bij dat kraken komen de kernen van de bonen vrij (die we ook wel kennen als “cacaobibs”) en deze malen ze fijn. Deze “cacaomassa” is de basis voor pure chocolade. De meest pure chocolade dus. Letterlijk!

 

Bestel binnenkort amandel & pure chocolade

Ook lekker:

quote quote quote quote

GreenAge

footer-onze-passie-greenage

Laatste pins

Volg ons

Links